دفاع از رساله‌ آقای صادق صادقی دانشجوی دکتری رشته رياضي

کد خبر: 10344    1396/06/21

با دفاع از رساله‌ي آقای صادق صادقی دانشجوی دکتری رشته رياضي گرایش جبر با عنوان " کدهای جمعی  MDS و MDR روی یک حلقه " به راهنمایی آقای دکتر کریم سامعی  با شرایط زیر موافقت گردید:

داور داخلی: خانم دکتر اشرف دانشخواه رشته رياضي گرایش جبر با مرتبه علمي دانشیاری

داوران خارجی: آقایان دکتر حمیدرضا میمنی (رشته رياضي گرایش جبر با مرتبه علمی استادی از دانشگاه شهید رجایی) و دکتر کامران دیوانی آذر (رشته رياضي گرایش جبر) با مرتبه علمی استادی از دانشگاه الزهرا (س))

تاریخ دفاع: یکشنبه 04/07/96 ساعت 10:00 صبح

ناظر تحصیلات تکمیلی: آقای دکتر مجید صادقی فر

- مستندات پژوهشی مربوط به دفاع نامبرده به شرح زیر است:

عنوان مقاله مستخرج از رساله:

Maximum distance separable codes over z × z2a

در نشریه:  Journal of Algebra and Its Applications                                     با نمایه ISI   وIF=0.489

- ضمنا ایشان در آزمون زبان انگلیسی MCHE تاریخ 93/07/11 ، نمره 53  کسب نموده‌اند.

- کارنامه آموزشی نامبرده برسی شده و فاقد هر‌گونه مشکل آموزشی بوده و دفاع ایشان بلامانع می باشد.

- جلسه پیش دفاع ایشان در تاریخ 96/06/13  برگزار گردیده و می تواند از رساله خود دفاع نماید.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10