دفاع از رساله‌ خانم آرزو صوفي كرباسكي دانشجوی دکتری رشته رياضي

کد خبر: 10345    1396/06/21

با دفاع از رساله‌ي خانم آرزو صوفي كرباسكي دانشجوی دکتری رشته رياضي گرایش جبر با عنوان " مطالعه کدها روی حلقه ­های ایدآل های اصلی " به راهنمایی آقای دکتر کریم سامعی  با شرایط زیر موافقت گردید:

داور داخلی: آقای دکتر سیدحسن علوی رشته رياضي گرایش جبر با مرتبه علمي دانشیاری

داوران خارجی: آقایان دکتر حمیدرضا میمنی (رشته رياضي گرایش جبر با مرتبه علمی استادی از دانشگاه شهید رجایی) و دکتر کامران دیوانی آذر (رشته رياضي گرایش جبر) با مرتبه علمی استادی از دانشگاه الزهرا (س))

تاریخ دفاع: دو شنبه 03/07/96 ساعت 11:00 صبح

ناظر تحصیلات تکمیلی: آقای دکتر محمد ملک جانی

- مستندات پژوهشی مربوط به دفاع نامبرده به شرح زیر است:

عنوان مقاله مستخرج از رساله:

Quadratic residue codes over Fpr + u1Fpr + u2Fpr+ ...+ utFpr

در نشریه:  Advances in Mathematics of Communications                           با نمایه ISI   وIF=0.8

- ضمنا ایشان در آزمون زبان انگلیسی MCHE تاریخ 94/11/02 ، نمره 50  کسب نموده‌اند.

- کارنامه آموزشی نامبرده برسی شده و فاقد هر‌گونه مشکل آموزشی بوده و دفاع ایشان بلامانع می باشد.

- جلسه پیش دفاع ایشان در تاریخ 96/06/12 برگزار گردیده و می تواند از رساله خود دفاع نماید.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10